De Jong: 'Nee, daarmee is het Champions League-seizoen nog niet geslaagd'

De Jong: 'Nee, daarmee is het Champions League-seizoen nog niet geslaagd'

26-11-2018 18:12 Laatste update: 20:00
11

Het Champions League-seizoen van Ajax is bij plaatsing voor de achtste finale nog niet geslaagd. Volgens Ajax-middenvelder Frenkie de Jong zou plaatsing voor de laatste zestien wel een mooi begin zijn.

Bennett van Fessem
ATHENE

Wedden

Meer odds

"Nee, met plaatsing voor de achtste finale is het Champions League-seizoen nog niet geslaagd", reageert De Jong tijdens de persconferentie in Athene op een vraag van VoetbalPrimeur. "Het is een mooi begin, laten we het zo zeggen. Maar je kunt niet al zeggen dat iets geslaagd is, als je er nog mee bezig bent."

Ajax heeft dinsdagavond aan een overwinning genoeg om zich te verzekeren van een plekje in de achtste finae. "We zijn goed op weg", weet De Jong. "Als we morgen doorgaan zou dat een goeie stap zijn en dan zien we daarna wel weer verder."

De middenvelder van Ajax kwam kuchend de perszaal binnenlopen, maar zorgen over zijn gezondheid hoeven de Ajax-fans zich niet te maken. "Nee, ik ben helemaal niet ziek. Ik denk dat iedereen wel eens kucht, dus eeh... als dat al een probleem gaat worden zou het niet goed zijn", aldus een lachende De Jong.