'Dat AEK viel me zo vies tegen. Niet beter dan de Eredivisie-middenmoot'

'Dat AEK viel me zo vies tegen. Niet beter dan de Eredivisie-middenmoot'

Gepubliceerd: maandag 26 november 2018 om 23:38ma 26-11-2018 om 23:38

Dat Ajax zich tegen AEK Athene verzekert van Champions League-overwintering, lijdt volgens de analisten van Natafalen met Kees geen enkele twijfel. Kenneth Perez herinnert zich nog de confrontatie tussen beide clubs in september.

Ajax opende de reeks poulewedstrijden met een 3-0 zege op de Grieken. "Ze vielen me zo vies tegen, dat AEK. Dat was niet beter dan FC Utrecht of de middenmoot van de Eredivisie", aldus Perez bij de FOX Sports-talkshow. "Ze hadden ook wel een makkelijke Champions League-loting, zeker als je het vergelijkt met PSV."

Tafelgenoot Arno Vermeulen vindt dan ook dat Ajax geen genoegen moet nemen met de tweede plek in Poule E. "Je moet zorgen dat je eerste wordt. Als ze winnen bij AEK, hebben ze genoeg aan een overwinning tegen Bayern, dat niet geweldig marcheert. Dan heb je in principe een makkelijkere loting in de volgende ronde."

Ajax trapt dinsdagavond om 18.55 uur af in Athene. Wanneer de Amsterdammers een beter resultaat winnen, is plaatsing voor de achtste finales een feit. Als dit niet lukt, maar Benfica later op de avond van Bayern München verliest, is Ajax ook niet meer in te halen door de Portugezen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt AEK Athene - Ajax?

Zege AEK
9%
Zege Ajax
70%
Gelijkspel
22%
(4525 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws