Blind heeft exclusieve primeur voor roddelblad: 'Volgend jaar vindt het plaats'

Blind heeft exclusieve primeur voor roddelblad: 'Volgend jaar vindt het plaats'

28-11-2018 12:09
38

Roddelblad Privé pakt woensdag groot uit met een dubbelinterview met Danny en Daley Blind. De verdediger van Ajax en het Nederlands elftal heeft zowaar een primeur: in 2019 gaat hij trouwen met zijn vriendin Candy-Rae. 

"Candy- Rae en ik zijn verloofd. Afgelopen zomer heb ik haar tijdens een vakantie ten huwelijk gevraagd", onthult hij in gesprek met het magazine. "Dat was een mooi en emotioneel moment. Volgend jaar zal het plaatsvinden. Ik houd nog even voor mij hoe en wat we allemaal gaan doen."

Vader Danny komt ook aan het woord. Hij legt uit dat Daley nog nét zo normaal en nuchter is als vroeger. "Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken. Hij is nog steeds super nuchter, dat heeft hij echt van zijn moeder. Yvonne heeft hem echt vrijwel alleen opgevoed, omdat ik als speler vaak weg was en gefocust op de wedstrijden was."

"Daley is ondanks het succes nooit gekke dingen gaan doen. Dat had ik van hem ook niet anders verwacht. Hij geniet volop van het leven, maar op een gepaste manier. Ook dat hoort bij het leven. En het leuke is dat zijn vriendin net zo is. Daarom is het zo’n fijn stel."

Lees ook: Lachende Blind moedigt Ajax-transfer aan: "Het zou fantastisch zijn. En gezellig"