'Gepasseerde Sánchez is er klaar mee en wil United in januari verlaten'

'Gepasseerde Sánchez is er klaar mee en wil United in januari verlaten'

29-11-2018 08:56
28

Alexis Sánchez is woest over de manier waarop hij wordt behandeld door José Mourinho. De grootverdiener van Manchester United heeft zijn zinnen gezet op een vertrek in januari. Dat meldt The Daily Mirror donderdag. 

De boulevardkrant spreekt van een 'breaking point' in de toch al zo slechte relatie tussen Sánchez en Mourinho. Dinsdagavond behoorde de Chileense aanvaller niet tot de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Young Boys, terwijl hij wél fit was. Blijkbaar heeft Sánchez woedend gereageerd op zijn absentie. Hij heeft er genoeg van. 

De voormalig speler van Arsenal, FC Barcelona en Udinese overweegt nu serieus om in januari te vertrekken. Exact een jaar geleden maakte Sánchez de overstap van Arsenal naar United. De dribbelaar verdient op Old Trafford ruim 550.000 euro per week. Zijn prestaties zijn sinds zijn komst ondermaats. Mourinho lijkt steeds minder vertrouwen te hebben in de Zuid-Amerikaan en passeert hem regelmatig. 

The Daily Mirror weet dat Sánchez inmiddels aan vrienden heeft laten weten dat hij liever vandaag dan morgen wil vertrekken uit Manchester. De Chileen zou zijn zinnen hebben gezet op een wintertransfer naar Paris Saint-Germain.