PSV'er hoeft shirtje van Messi niet: 'Ik houd mijn eigen shirtjes voor familie'

PSV'er hoeft shirtje van Messi niet: 'Ik houd mijn eigen shirtjes voor familie'

29-11-2018 10:27
67

Pablo Rosario zag na afloop van de wedstrijd tegen FC Barcelona meerdere PSV-spelers strijden om het shirt van Lionel Messi, maar zelf deed hij daar niet aan mee. De middenvelder was teleurgesteld dat zijn team de geboden kansen niet af wist te maken.

Na afloop van de wedstrijd waren er meerdere spelers van PSV die het shirtje van Lionel Messi wilden hebben. "De linksback, José (Angeliño, red.), had hem deze keer volgens mij bemachtigd", aldus Rosario tegen Omroep Brabant. Zelf wilde hij het shirtje van Messi niet hebben. "Nee, ik hoef geen shirtjes. Ik houd mijn eigen shirtjes voor familie en vrienden. Om mij heen zouden ze er misschien wel voor hebben gevochten, maar ik niet."

"Vandaag hebben wij de kansen niet optimaal benut en zij wel", vervolgt Rosario. "In deze fase is dat het verschil. Daar kunnen en moeten we van leren. Als je ziet hoe we zijn begonnen als team en welk niveau we hebben gehaald, dan zie je dat we met een groei bezig zijn en dat moeten we vasthouden naar zondag toe."