'Over het kwaliteitsverschil met Ajax hoeven we niet moeilijk te doen'

'Over het kwaliteitsverschil met Ajax hoeven we niet moeilijk te doen'

Gepubliceerd: donderdag 29 november 2018 om 16:19do 29-11-2018 om 16:19

Laatste update: donderdag 29 november 2018 om 18:16do 29-11-2018 om 18:16

Voor ADO Den Haag staat zondag één van de wedstrijden van het jaar op het programma: Ajax-uit. Fons Groenendijk heeft vertrouwen in een resultaat.

ADO pakte vorig seizoen twee keer een punt tegen Ajax. "Toen zei ik dat er overal wat te halen valt. Daar werd ik om uitgelachen en dat geeft ook niet, maar het werd wel 0-0 in Amsterdam", zegt Groenendijk tegen ADO TV. "Een wedstrijd kan altijd een keer anders lopen dan verwacht, ook voor Ajax."

"Het kwaliteitsverschil met Ajax kennen we, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Het is een uitdaging voor ons", vervolgt de ADO-trainer. "We moeten onszelf laten zien en onze huid zo duur mogelijk verkopen. Dat betekent: geen open huis. We zullen zeker proberen het Ajax zo moeilijk mogelijk te maken. Het kan."

Groenendijk ziet het niet als een voordeel dat Ajax een Champions League-wedstrijd tegen AEK Athene in de benen heeft. "Het zijn heel fitte gasten. Die programma's zijn perfect samengesteld, dus die zijn gewoon fit. Ze hebben wel 32 of 33 wedstrijden gespeeld voor de winterstop, dat is zichtbaar. Maar ze zijn klaar voor ons."

Poll

Wat wordt Ajax - ADO?

(1790 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws