Advocaat in kleedkamer arbiter, Poldervaart loopt leeg: 'Neem ik 'm kwalijk'

Advocaat in kleedkamer arbiter, Poldervaart loopt leeg: 'Neem ik 'm kwalijk'

Gepubliceerd: vrijdag 30 november 2018 om 22:57vr 30-11-2018 om 22:57

Excelsior-trainer Adrie Poldervaart heeft zich verbaasd over FC Utrecht-collega Dick Advocaat. Nadat Excelsior met een 3-0 voorsprong ging rusten, liep De Kleine Generaal de kleedkamer van scheidsrechter Richard Martens in.

De camera's van FOX Sports registreerden hoe Advocaat reageerde op een handgebaar van Martens, waarna de Hagenaar inging op de 'uitnodiging' van de scheidsrechter. "Dat vind ik iets heel raars", oordeelt Poldervaart in gesprek met diezelfde zender. "Het wringt mij dat hij naar binnen werd geroepen om de beelden te bekijken. Dat neem ik de scheidsrechter kwalijk. Als ze dat doen bij elke trainer die wat roept, krijgen ze het druk in de rust."

Toeval of niet, in de tweede helft wist FC Utrecht de 3-0 achterstand om te buigen tot een 3-3 gelijkspel. De gelijkmaker kwam voort uit een penalty van Simon Gustafson, die volgens Poldervaart een discutabele was. "Kom op, Chris (FOX Sports-verslaggever Christian Willaert, red.)… Laten we alsjeblieft eerlijk zijn", is de veelzeggende reactie van de Excelsior-trainer.

"De VAR kijkt hierna en zegt: penalty. De scheidsrechter gaat zelf niet eens kijken! De VAR en Excelsior is niet zo'n goede combi... Denis Mahmudov speelt de bal verdomme!"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Begrijp jij de woede van Poldervaart?

(1038 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws