Tadic over relatie met Ten Hag: 'Nederlaag bij PSV misschien wel goed geweest'

Tadic over relatie met Ten Hag: 'Nederlaag bij PSV misschien wel goed geweest'

01-12-2018 08:35
33

Alle neuzen staan bij Ajax dezelfde kant op. Dat stelt Dusan Tadic, die daarmee tegenspreekt dat trainer Erik ten Hag er nog altijd niet goed op staat bij de spelers van de Amsterdammers.

De dertigjarige Serviër had na het duel bij Bayern München een uitgebreid gesprek met Ten Hag, waarin hij aangaf wat de spelers anders wilden zien. "We voelen ons comfortabel, iedereen is on the same page (heeft hetzelfde voor ogen, red.). Je kunt in een seizoen niet alle wedstrijden winnen. Al hebben we dit jaar heel veel goede momenten", zegt hij in De Telegraaf.

"Maar misschien is de nederlaag bij PSV wel ergens goed voor geweest", vervolgt Tadic, die daarmee antwoordt op de vraag of de afstraffing in Eindhoven een keerpunt is geweest in de relatie tussen Ten Hag en zijn spelers. "We hebben de dingen geanalyseerd die niet goed gingen, maar we zijn op de goede weg en moeten dat volhouden."

De aanvallende middenvelder voelt zich gewaardeerd bij Ajax. "Het is in elk team belangrijk dat je een mix tussen ervaren en talentvolle spelers hebt. Alleen jonge of oude spelers is niet goed. In onze groep zie je de chemie. Lasse, Klaas-Jan, Daley en ik zijn er met onze routine om de jonkies te helpen. En de jongeren doen het fantastisch, zijn good boys en luisteren goed."