Miljoenen PSV en Ajax doen Feyenoord de das om: 'In half jaar 60 miljoen'

Miljoenen PSV en Ajax doen Feyenoord de das om: 'In half jaar 60 miljoen'

Gepubliceerd: zaterdag 1 december 2018 om 10:37za 01-12-2018 om 10:37

Feyenoord haakt niet meer aan bij Ajax en PSV, verwacht Valentijn Driessen van De Telegraaf. Op basis van de inkomsten die de beide topclubs uit de Champions League hebben gekregen verwacht hij dat de Rotterdammers definitief achter zullen blijven.

"Ik denk dat Feyenoord op termijn niet meer gaat aanhaken bij Ajax en PSV, ook met dat nieuwe stadion", aldus Driessen bij Telegraaf TV. "Als ik de lijstjes zie waarop staat wat Ajax en PSV ontvangen uit de Champions League, Ajax krijgt al zestig miljoen."

"Feyenoord praat over een nieuw stadion met een gegarandeerde inkomstenbron van 25 miljoen euro voor het spelersbudget. Ajax haalt in een half jaar zestig miljoen op. Dat verschil wordt zo groot. Als ze het beleidsmatig goed invullen, helpt een nieuw stadion Feyenoord ook niet meer. Dan helpt het Feyenoord aan plaats drie."

Feyenoord neemt het zondag in De Kuip op tegen koploper PSV. Giovanni van Bronckhorst vindt het geen stunt als zijn ploeg van de Eindhovenaren wint. Driessen is het daar niet mee eens. "Het is een heel grote stunt als Feyenoord van dit PSV wint. Het publiek wordt er dan bijgehaald. In Rotterdam wordt alles opgepompt: we gaan dit en dat, het wordt een heksenketel. De spelers zijn daaraan gewend en raken daarvan niet onder de indruk."

"De enige die daar wel van onder de indruk kan raken is scheidsrechter Gözübüyük. Dit is een van de weinige toppers die hij mag fluiten. Ik ben benieuwd hoe hij zich staande houdt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws