Bruggink en De Wolf over Feyenoord - PSV: Er is maar een speler die het echt kan

Bruggink en De Wolf over Feyenoord - PSV: "Er is maar een speler die het echt kan"

01-12-2018 12:06
98

Arnold Bruggink en John de Wolf verwachten zondag een gelijkspel in De Kuip, waar Feyenoord - PSV gespeeld wordt. Feyenoord zal gedragen moeten worden door Het Legioen, want voetballend is PSV veruit de betere, stelt Bruggink.

"Ik verwacht een intense wedstrijd. Daar hoop ik eerlijk gezegd ook op", zegt hij in een video van FOX Sports. "Er zal heel veel strijd zijn, met name vanuit Feyenoord. PSV zit daar niet op te wachten vanwege de wedstrijd van woensdag tegen FC Barcelona."

Bruggink denkt dat de kolkende Kuip de grootste kracht van Feyenoord is. "Feyenoord zal de steun heel hard nodig hebben. Voetballend kunnen ze het niet, dus dan moet het op een ander vlak gebeuren. Er is maar een speler die het echt kan. Dat zou Robin van Persie zijn, dus die zullen ze hard nodig hebben."

"PSV is variabel. Dat is hun grootste kracht. Ze kunnen inzakken en dan hebben ze enorm veel snelheid. Als ze onder druk worden gezet kunnen ze lang spelen op Luuk de Jong. PSV kan alle kanten op. Dat is wat ze dit seizoen sterk maakt", aldus Bruggink, die denkt dat het 1-1 wordt.

De Wolf voorspelt een 2-2 gelijkspel. "Het is de laatste kans van Feyenoord om mee te blijven doen om de bovenste twee plaatsen. Er zijn goede berichten dat Van Persie zondag mee zou kunnen doen. Hij is in ieder geval weer terug op het trainingsveld. Ik ben daar heel gelukkig mee, want hij is veruit de beste speler van Feyenoord."