De Stentor: Lachman zit niet te wachten op Jong PEC, 'huwelijk op springen'

De Stentor: Lachman zit niet te wachten op Jong PEC, 'huwelijk op springen'

01-12-2018 15:03
23

Darryl Lachman keert in 2019 niet meer terug bij het eerste elftal van PEC Zwolle, vermoedt de Stentor. De centrale verdediger werd deze week door trainer John van 't Schip uit de selectie verwijderd, nadat hij te lang deed over een invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

De trainer beklaagde zich over een gebrek aan professionaliteit bij Lachman, die tot aan de winterstop niet meer welkom is bij de A-selectie. Volgens de Stentor liet de 29-jarige international van Curaçao intern doorschemeren dat hij het niet zag zitten om met Jong PEC mee te voetballen. Het huwelijk tussen PEC en Lachman, die afgelopen zomer nog een tweejarig contract ondertekende, zou dan inmiddels 'op springen' staan.

Wedden

Meer odds

De Blauwvingers lijken aan de vooravond te staan van de zoveelste contractontbinding. Terell Ondaan tekende in de winterstop van het vorige seizoen nog een contract voor 2,5 jaar, maar mocht eind augustus opeens zijn spullen pakken. Ook spelers als Nicolas Freire en Hervin Ongenda tekenden meerjarige contracten, die echter voortijdig beëindigd worden. Dat geldt ook voor Erik Israelsson en Anass Achahbar, die momenteel verhuurd worden.