Bazoer 'wil niet mee roeien' bij FC Porto: 'Dan heeft hij dus een probleem'

Bazoer 'wil niet mee roeien' bij FC Porto: 'Dan heeft hij dus een probleem'

01-12-2018 15:26
29

Riechedly Bazoer was een storende factor binnen de selectie van FC Porto, vindt trainer Sergio Conceicao. De voormalig buitenspeler heeft zaterdag tekst en uitleg gegeven over de verbanning van de ex-Ajacied.

Conceicao vergelijkt FC Porto met een boot, zo liet hij zaterdag weten tijdens de persconferentie in aanloop naar de stadsderby tegen Boavista. "We roeien allemaal dezelfde kant op. Maar als iemand buiten de boot gaat hangen, gaat die langzamer varen. Dat kan ons uiteindelijk het kampioenschap kosten", aldus de trainer. "Iedereen die niet met ons mee wil roeien, heeft dus een probleem. Dat is niet alleen mijn mening, de rest van de spelersgroep denkt er ook zo over."

De koploper van de Primeira Liga huurde Bazoer vlak voor de transferdeadline van VfL Wolfsburg, maar een gelukkig huwelijk is het allerminst geworden. De middenvelder heeft zijn competitiedebuut nog steeds niet gemaakt en kwam in de Champions League en de Portugese bekertoernooien tot 173 speelminuten. Mogelijk blijft het hier ook bij voor de ex-Ajacied.