Brands dolgelukkig met Barça-huurling: Van groot belang om hem hier te houden

Brands dolgelukkig met Barça-huurling: "Van groot belang om hem hier te houden"

Gepubliceerd: zaterdag 1 december 2018 om 16:53za 01-12-2018 om 16:53

Everton-directeur Marcel Brands hoopt na dit seizoen over André Gomes te beschikken. De Portugees wordt door The Toffees voor één seizoen gehuurd van FC Barcelona, maar Brands wil een definitieve transfer realiseren.

Gomes begon met een blessure aan het seizoen en kon pas eind oktober zijn debuut op Goodison Park maken. Sindsdien heeft hij zich opgewerkt tot vaste waarde in de ploeg van zijn landgenoot Marco Silva. "Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van hem en ik ben blij dat ik hem naar Everton heb kunnen halen", vertelt Brands aan het radiostation BBC Radio Merseyside, geciteerd door The Mirror.

De 25-jarige Portugees ligt in Barcelona nog tot medio 2021 vast, maar Brands hoopt niet dat de controleur deze verbintenis uitdient. "Het is nu van groot belang om hem hier te houden. Hij voelt zich gelukkig en wij zijn blij met hem", aldus de gedecideerde Brands, die nog niet met FC Barcelona heeft gesproken over de toekomst van Gomes. "Dat moeten we ook niet elke week doen. Misschien is het beter als ze hem helemaal vergeten", knipoogt de Brabander.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws