Berghuis kijkt uit naar krachtmeting met PSV: 'Wordt een mooi meetmoment'

Berghuis kijkt uit naar krachtmeting met PSV: 'Wordt een mooi meetmoment'

01-12-2018 18:52
17

Steven Berghuis kijkt uit naar de krachtmeting van Feyenoord met PSV. De vleugelaanvaller van de Rotterdammers vindt dat zijn ploeg veel beter kan dan het tot nog toe bracht en hoopt dat Feyenoord dat zondag kan laten zien.

Feyenoord staat derde op de ranglijst en kan zondag de achterstand op de koploper uit Eindhoven terugbrengen tot tien punten met een wedstrijd minder gespeeld. "Er is altijd een kans, dus zondag ook", zegt Berghuis tegen het Algemeen Dagblad. "Er zit zoveel meer in ons elftal dan dat wij vaak laten zien. Het zit 'm vooral in rust aan de bal en de durf om iets met die bal te doen."

"Tegen PSV zijn we zondag op voorhand niet kansloos, want dat ben je nooit", vindt Berghuis. "Het is wel een mooi meetmoment. We weten heel goed dat mindere momenten straks nog sneller worden afgestraft tegen een tegenstander van en dergelijk kaliber."

Over de ranglijst wil de vleugelaanvaller van Feyenoord het niet hebben. "Ik wil het niet hebben over de consequenties van een nederlaag of een overwinning op de ranglijst. Om te winnen van PSV zullen we een betere volledige wedstrijd moeten afleveren. We moeten er alles aan doen om te winnen. Pas dan kun je weer echt omhoog kijken."