LIVE-discussie: Van Amersfoort vervangt Lammers, geen verrassingen bij Fortuna

LIVE-discussie: Van Amersfoort vervangt Lammers, geen verrassingen bij Fortuna

01-12-2018 20:37
3

Heerenveen gaat in het Abe Lenstra Stadion met Pelle van Amersfoort op zoek naar de eerste thuiszege van dit seizoen. Fortuna Sittard, dat met de vaste elf aantreedt in Friesland, hoopt ook in uitwedstrijden een goede indruk te maken.

Pelle van Amersfoort vervangt de geblesseerde Sam Lammers in de spits bij Heerenveen. De middenvelder annex aanvaller, die Jizz Hornkamp op de bank houdt, moet met doelpunten voor de eerste thuiszege van de Friezen gaan zorgen. Achterin speelt Lucas Woudenberg linksback en staat Kik Pierie centraal achterin op de plek van de geschorste Dave Bulthuis.

De Limburgers treden aan met hun vaste opstelling in Heerenveen. Spits Andrija Novakovich is terug van een blessure bij Fortuna, maar moet voorlopig plaatsnemen op de bank. Finn Stokkers, die in de afgelopen vier competitiewedstrijden scoorde, krijgt voorlopig de voorkeur van Kevin Hofland en René Eijer.

sc Heerenveen: Hahn; Floranus, Hoegh, Pierie, Woudenberg; Kobayashi, Rienstra, Vlap; Van Bergen, Van AMersfoort, Zeneli.

Fortuna Sittard: Koselev; Essers, Dammers, Ninaj, Pinto; El Messaoudi, Diemers, Rodriguez; Semedo, Stokkers, Lamprou.