Emmen-captain Jansen neemt teamgenoot de maat: Kan gewoon niet op dit niveau
Jansen en Klok in discussie (rechts op de foto)

Emmen-captain Jansen neemt teamgenoot de maat: "Kan gewoon niet op dit niveau"

Gepubliceerd: zaterdag 1 december 2018 om 20:57za 01-12-2018 om 20:57

FC Emmen-aanvoerder Anco Jansen prees zichzelf gelukkig met de 1-1 die de Eredivisie-promovendus meenam bij Vitesse. De Drenten kregen niet veel kansen in Arnhem, maar wisten te scoren bij een spaarzame uitval.

Toen FOX Sports-interviewer Toine van Peperstraten aan Jansen vroeg of hij gefeliciteerd wilde worden met het gelijkspel, reageerde de routinier dan ook bevestigend. "Ja, natuurlijk mag dat. Vitesse had ons in de eerste helft op een grotere achterstand kunnen zetten, maar ik denk dat we heel behoorlijk gevoetbald hebben. We hebben nog steeds moeite met kansen creëren, dus dan is het fijn dat die ene kans die we krijgen, er meteen in gaat."

Even dreigde het nog mis te gaan voor Emmen: rechtsback Gersom Klok vergreep zich aan Alexander Büttner, maar Bryan Linssen schoot de toegekende penalty hoog over. Jansen is hard voor Klok. "Dat kan gewoon niet op dit niveau, dat zijn man voor hem komt en dat hij hem gewoon neerlegt. Dat is kinderlijk. Mag ons niet overkomen na al die wedstrijden die we nu in de Eredivisie gespeeld hebben. Dit zou ons punten hebben gekost en dat moet maar eens afgelopen zijn."

Poll

Blijft FC Emmen in de Eredivisie?

(945 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws