Discussie Idrissi en Kraay jr. over hakjes: 'Bij 2-0 voorsprong is iedereen blij'

Discussie Idrissi en Kraay jr. over hakjes: 'Bij 2-0 voorsprong is iedereen blij'

01-12-2018 22:05
15

AZ-aanvaller Oussama Idrissi was tijdens de verloren thuiswedstrijd tegen Willem II de gebeten hond bij het thuispubliek. De Alkmaarders stonden na een half uur al met 0-2 achter en speelden een kansloze wedstrijd, maar Idrissi pakte uit met een paar hakjes.

Volgens FOX Sports-interviewer Hans Kraay junior was het 'geen wedstrijd voor hakballetjes'. Idrissi was het daar echter niet geheel mee eens. "Als je dat bij een 2-0 voorsprong doet, is iedereen euforisch. Bij 0-2 is het blijkbaar een 'no-go'. Natuurlijk is het niet goed om frivool te voetballen bij een achterstand, maar ik speel op intuïtie en dat zijn dingen die op dat moment in mij op komen."

De buitenspeler begreep echter dat de AZ-fans teleurgesteld waren. "Het was zwaar teleurstellend, je verwacht toch veel meer van deze wedstrijd." De Alkmaarders hadden een aardige wedstrijd tegen VVV-Venlo in de benen, maar wisten dat niveau in eigen huis geen moment aan te tikken. "Ondermaats gespeeld, te weinig jongens haalden hun niveau. We begonnen al niet goed en daarna zijn we geen moment in de wedstrijd geweest."