Ronaldo moet 'alle strafschoppen scoren': 'Moet hij doen om vergeven te worden'

Ronaldo moet 'alle strafschoppen scoren': 'Moet hij doen om vergeven te worden'

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 07:55zo 02-12-2018 om 07:55

Cristiano Ronaldo moet van zijn trainer verplicht alle strafschoppen die hij voor Juventus mag nemen scoren. De Portugees scoorde tegen Fiorentina (3-0) in de slotfase vanaf de stip en heeft volgens Allegri nog iets goed te maken.

Ronaldo scoorde in het Champions League-duel tussen Real Madrid en Juventus in april diep in blessuretijd de beslissende goal voor de Madrilenen. "Ronaldo neemt onze strafschoppen", meldt Allegri op de persconferentie na de wedstrijd. "Hij scoorde die ene tegen ons in blessuretijd met een snelheid van 139 kilometer per uur. Moet ik iemand anders hem dan laten nemen?"

"Hij moet wel iets doen om daar voor vergeven te worden", roept Allegri de kwartfinale van de Champions League in april nog maar eens in herinnering.  "Hij moet al onze penalties nemen en scoren. Altijd."

Ronaldo staat na achttien officiele duels voor de Oude Dame op elf treffers. De Portugees heeft daarmee een groot aandeel in de goede competitiestart van de ploeg uit Turijn, die na veertien wedstrijden met veertig punten koploper is in de Serie A.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws