Heerenveen van de hatelijke nul af in eigen stadion: 'Het heeft echt lang geduurd'

Heerenveen van de hatelijke nul af in eigen stadion: 'Het heeft echt lang geduurd'

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 08:49zo 02-12-2018 om 08:49

Arber Zeneli stelt dat de druk op Heerenveen voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-1) groot was. De Friezen wonnen voor het eerst in het Abe Lenstra Stadion en dat werd tijd volgens de Kosovaar van Heerenveen.

Zeneli was belangrijk voor de Friezen met een goal en een voorbereidende actie bij de 3-1 van Pelle van Amersfoort. "Dit was een grote wedstrijd voor ons", erkent de Kosovaarse vleugelaanvaller van Heerenveen bij de NOS. "Eindelijk winnen we een thuiswedstrijd. Het heeft echt lang geduurd, maar nu is het ons eindelijk gelukt. Dat is echt fijn."

"Tot nog toe speelden we thuis niet zo heel erg goed", geeft Zeneli toe. "Er zat dus wel wat druk op, maar gelukkig hebben we alles los kunnen laten in de wedstrijd. We hebben vertrouwen opgedaan en we zijn er voor de volle honderd procent voor gegaan."

De eerste thuiszege van dit seizoen van de Friezen zorgt ervoor dat ze stuivertje wisselen met Fortuna op de ranglijst. Heerenveen staat nu negende met zeventien punten, terwijl de Limburgers met een puntje minder op de tiende stek bivakkeren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws