Bijlow wil 'negentig minuten volle bak' tegen PSV: 'De Kuip zal achter ons staan'

Bijlow wil 'negentig minuten volle bak' tegen PSV: 'De Kuip zal achter ons staan'

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 08:59zo 02-12-2018 om 08:59

Justin Bijlow vindt niet dat er sprake is van extra druk bij Feyenoord in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV. De doelman van de Rotterdammers bereidt zich op dezelfde manier voor als op een andere tegenstander.

Bijlow maakte in augustus nog indruk tegen PSV. Toen keerde hij in de strijd om de Johan Cruijff-schaal twee Eindhovense strafschoppen en bevestigde hij zijn uitverkiezing als eerste keeper van Feyenoord. Dat hoeft voor de doelman niet nog een keer te gebeuren, vertelt hij in gesprek met de NOS. "Ik zou het prima vinden als er niks voor mijn doel gebeurt en we winnen. En als ze gevaarlijk voor het doel komen moet ik er staan."

De keeper denkt niet dat Feyenoord bang hoeft te zijn voor PSV. "Of PSV in alles verder is? Dat mogen jullie vinden", zegt Bijlow. "We moeten van onze eigen kracht uitgaan en negentig minuten volle bak gaan. En De Kuip zal achter ons staan. Een wedstrijd wordt op het veld gespeeld en niet op papier. Ik benader dit als iedere andere wedstrijd. Dat moet ook, denk ik."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wint de topper?

(583 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws