'Mourinho en Pogba kafferen elkaar uit in United-kleedkamer': 'Je bent een virus'

'Mourinho en Pogba kafferen elkaar uit in United-kleedkamer': 'Je bent een virus'

02-12-2018 11:28
25

Manchester United-manager José Mourinho en Paul Pogba zijn opnieuw hard in aanvaring gekomen na het 2-2 gelijkspel tegen Southampton in de Premier League. De Portugees noemde zijn middenvelder zelfs 'een virus', melden diverse boulevardmedia.

Pogba liet dat niet over zijn kant gaan, waarna in de kleedkamer een stevige ruzie volgde ten overstaan van de hele United-selectie, schrijft The Daily Record. Mourinho zou woedend zijn geweest op de Fransman, nadat die in de tweede helft de bal verspeelde door een technisch hoogstandje te willen uitvoeren.

Mourinho noemde Pogba niet alleen een virus. Ook werd de middenvelder verweten dat hij een gebrek aan respect toonde aan zijn teamgenoten en de fans vanwege zijn prestatie. Pogba verloor vervolgens zijn zelfbeheersing. "Jij speelt niet. Jij respecteert de spelers en de supporters niet. Je vermoordt de mentaliteit van de goede en eerlijke mensen om je heen."

Mourinho was na de remise voor de camera van de BBC al kritisch op zijn spelers. "We raakten te vaak de bal kwijt op het middenveld. Als dat beter gaat, zijn we voorin ook sterker. De spelers begrijpen vaak niet dat simpel voetballen de beste manier is."