Chelsea herpakt zich en doet goede zaken op Super Sunday in Engeland

Chelsea herpakt zich en doet goede zaken op Super Sunday in Engeland

02-12-2018 14:49 Laatste update: 14:50
2

Dankzij goals van Pedro Rodriguez en Ruben Loftus-Cheek heeft Chelsea zondagmiddag de punten in eigen huis gehouden tegen Fulham. Het werd 2-0 voor The Blues. 

Chelsea, dat vorige week op bezoek bij Tottenham Hotspur z'n eerste competitienederlaag van het seizoen leed, speelde een goede eerste helft tegen hekkensluiter Fulham. Al na een paar minuten was het raak. De gasten verspeelden de bal op het middenveld aan N'Golo Kanté, die oprukte en Pedro bediende. De Spanjaard kapte naar binnen en schoot koeltjes binnen.

Wedden

Meer odds

De ploeg van manager Maurizio Sarri liet na om in de eerste helft al de klus te klaren. Na de pauze deed Fulham het een stuk beter. Chelsea-goalie Kepa moest er een aantal keer aan te pas komen. Omdat onder meer Alvaro Morata een enorme kans om zeep hielp, blééf het spannend. Het was gedaan toen invaller Loftus-Cheek na 82 minuten scoorde. De assist kwam van Eden Hazard.  

Chelsea staat nu op 31 punten. Dat zijn er zeven minder dan koploper Manchester City, dat zaterdag met 3-1 won van Bournemouth. Tottenham Hotspur (30 punten) kan over Chelsea heenklimmen wanneer het later op de middag wint bij Arsenal. Het is Super Sunday in de Premier League, want ook Liverpool, dat op 33 punten staat, komt in actie. The Reds spelen om 17.15 uur tegen rivaal Everton.