VVV-Venlo verrassend ruim onderuit bij overtuigend Heracles Almelo

02-12-2018 16:26 Laatste update: 17:24
35

Heracles Almelo heeft zondagmiddag gehakt gemaakt van VVV-Venlo. Na vier nederlagen op rij won de ploeg van Frank Wormuth eindelijk weer eens: 4-1.

Na nederlagen tegen Vitesse (beker), NAC Breda, Feyenoord en Fortuna Sittard zat de klad er behoorlijk in bij Heracles, dat juist zo goed aan het seizoen begon. Het uitstekend presterende VVV maakte zondag echter geen schijn van kans tegen Heracles, dat de weg naar boven heeft ingezet. Al na drie minuten scoorde Heracles-spits Adrián Dalmau op aangeven van Brandley Kuwas.

Ook daarna was Heracles sterker, al viel de beslissing pas na rust. Lerin Duarte scoorde in minuut 49, waarna Kristoffer Peterson dat zes minuten later vanaf de penaltystip deed. VVV leek verslagen, maar kwam dankzij Nils Röseler toch weer langszij. Niet veel later maakte Duarte aan alle Limburgse hoop een einde met de 4-1.

Heracles is de koploper van de subtop en staat vierde. VVV blijft op plek zeven staan.