'Uitgelachen' Malacia haalt z'n gelijk: 'Tja, die uitspraak heb ik gedaan'

'Uitgelachen' Malacia haalt z'n gelijk: 'Tja, die uitspraak heb ik gedaan'

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 18:23zo 02-12-2018 om 18:23

Tyrell Malacia weet ook niet waarom Feyenoord de laatste weken en maanden vaak matig voor de dag kwam en uitgerekend tegen koploper PSV wél een puike wedstrijd speelde. Zondagmiddag gingen de Eindhoven voor de eerste keer dit seizoen onderuit in de Eredivisie. 

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

Met name in de eerste helft was Feyenoord niet te stuiten. Door goals van Nicolai Jörgensen en Sam Larsson stond het na 45 minuten 2-0. Met die stand kwam PSV nog goed weg. Hoe Malacia zo'n sterk optreden verklaart? "Ik kan het niet uitleggen. Ik denk dat we een normale trainingsweek hebben gehad", aldus de linksback in gesprek met VoetbalPrimeur.

"We waren wel écht heel erg scherp. Iedereen heeft elkaar scherp gehouden. We wilden deze wedstrijd heel erg graag winnen, ook om weer mee te doen en aan te sluiten."

Eerder dit seizoen zei Malacia dat Feyenoord net zo goed is als PSV en Ajax. Die opmerking kwam hem op veel hoongelach te staan. "Tja, die uitspraak heb ik gedaan. Ik denk dat we naar onszelf moeten kijken. Wij willen altijd meedoen om de titel. We moeten niet naar andere ploegen kijken." 

Check hieronder het volledige interview met Malacia, die ook onder meer vertelt over de geweldige sfeer in De Kuip 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws