'FC Groningen is met m'n zaakwaarnemer in gesprek, ik hoop dat ze eruit komen'

'FC Groningen is met m'n zaakwaarnemer in gesprek, ik hoop dat ze eruit komen'

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 19:57zo 02-12-2018 om 19:57

Laatste update: zondag 2 december 2018 om 19:58zo 02-12-2018 om 19:58

FC Groningen-spits Mimoun Mahi kan nog weinig zeggen over zijn sportieve toekomst. Hij beschikt in het hoge Noorden over een aflopend contract. Zondagmiddag was Mahi één van de uitblinkers aan Groningse zijde tijdens de 5-2 zege op NAC Breda. Hij scoorde twee keer. 

"De club is met mijn zaakwaarnemer in gesprek. Ik hoop dat ze eruit komen tegen de juiste voorwaarden", aldus de aanvaller in gesprek met RTV NoordMahi tekende op zeer fraaie wijze voor de openingstreffer. Analist Martin Drent vergeleek de rake volley van Mahi zelfs met een legendarische goal van Marco van Basten. 

"Ik kreeg een mooie bal, achter de laastste lijn van de verdediging gestoken. Ik nam hem vol op de pantoffel en hij ging er mooi in. De mooiste goal in m'n carrière. Dat is natuurlijk een geweldig gevoel, geeft een enorme kick."

Groningen-trainer Danny Buijs onderstreepte de waarde van Mahi voor z'n ploeg. "Hij is een fantastische speler voor de club, is op en top professional. Hij en Ritsu Doan hebben uitzonderlijke kwaltiteiten, daar hoeven we helemaal niet moeilijk over te doen."

Poll

Moet PSV, Ajax of Feyenoord Mahi halen?

(1674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws