Uitzinnige Larsson maakt het verschil tegen PSV: Een beetje zoals Hazard

Uitzinnige Larsson maakt het verschil tegen PSV: "Een beetje zoals Hazard"

Gepubliceerd: zondag 2 december 2018 om 20:05zo 02-12-2018 om 20:05

Eíndelijk was het een keer de dag van Sam Larsson. De Zweedse aanvaller speelde zondagmiddag prima tegen PSV (2-1 winst). Larsson tekende in de eerste helft op fraaie wijze voor de 2-0: hij krulde de bal feilloos langs PSV-goalie Jeroen Zoet en vierde z'n goal uitgelaten. 

"Het was een goede goal. Het was ook leuk juichen. Een beetje zoals Eden Hazard van Chelsea", zei Samba Sam na afloop tegen NUsport"Ik blijf na de training altijd wat langer op het veld om te oefenen op afstandsschoten. Het lukte me tot nu toe alleen in de beker om op die manier te scoren, maar gelukkig nu ook in de competitie. Het is leuk om beloond te worden."

Ook in de openingstreffer van Nicolai Jörgensen had Larsson een aandeel. Hij stond aan de basis van 'een counter uit het boekje', vond hij zelf. "Ik weet niet meer van wie ik de bal kreeg, volgens mij van Jordy Clasie, maar ik vond Berghuis in de vrije ruimte en hij gaf op zijn beurt weer een fantastische steekbal op Jörgensen."

Als Feyenoord aanstaande donderdag van VVV-Venlo wint, bedraag het gat naar koploper PSV nog zeven punten. "Alles is nog mogelijk in de titelrace. We zijn nog niet eens halverwege de competitie. We hebben vandaag ons werk goed gedaan, maar we moeten dit vol blijven houden en deze prestatie ook donderdag weer op de mat leggen."

Lees ook: Zeven conclusies: 'Ajax-plan' werkt nu wel, Legioen laat twee gezichten zien

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws