Eindelijk terug bij Ajax: Ik heb alle series en films op Netflix wel gezien

Eindelijk terug bij Ajax: "Ik heb alle series en films op Netflix wel gezien"

03-12-2018 07:52 Laatste update: 08:23
16

Daley Sinkgraven maakte zondag na - in totaal - anderhalf jaar blessureleed zijn rentree bij Ajax. In de 78ste minuut van de gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (5-1) kwam hij binnen de lijnen.

Sinkgraven was ruim een jaar geleden kortstondig terug, maar daarna leverde zijn knie weer één brok ellende op. De blessure kwam steeds terug. "Er waren dagen dat ik het niet meer zag zitten. Dat je denkt: ik heb er helemaal geen zin meer in", vertelt Sinkgraven aan het Algemeen Dagblad.

Ajax-trainer Erik ten Hag zei onlangs dat de knieblessure van Sinkgraven 'carrièrebedreigend' was. "Ik heb genoeg momenten gehad dat ik dacht: dit komt niet meer goed", beaamt hij. "Als je zoveel tegenslagen hebt meegemaakt, begin je te twijfelen. Zal het volgende keer niet weer gebeuren?"

"Het is altijd dezelfde plek geweest waar ik last heb gehad. Het is moeilijk om vertrouwen te houden in de artsen. De ene zei: het ziet er niet goed uit. De andere zei het tegenovergestelde. En zelf weet je het natuurlijk ook niet. Maar nu is het moment dat ik mijn lichaam weer helemaal vertrouw."

Netflix
Sinkgraven sluit een moeilijke periode af, zegt hij in De Telegraaf. "Als ik de stad inging, was ik bang voor het verwijt dat ik niet voldoende met mijn herstel bezig was. Daar ga je dan over nadenken. Ik heb alle series en films op Netflix wel gezien. Net als naar de bioscoop ging ik ook niet meer naar de supermarkt."