Emmen-icoon poort Odegaard: 'Niet verwacht ooit op een Eredivisie-veld te staan'

Emmen-icoon poort Odegaard: 'Niet verwacht ooit op een Eredivisie-veld te staan'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 08:57ma 03-12-2018 om 08:57

FC Emmen-verdediger Tim Siekman zorgde zaterdagavond voor een opvallend moment tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse. De geboren Drent trakteerde wonderkind en Real Madrid-huurling Martin Odegaard op een onvervalste panna.

De verdediger kon er na afloop hartelijk om lachen. "Leuk momentje. Zoek ik thuis nog even op", vertelde hij vanuit de catacomben van het Gelredome aan het Dagblad van het Noorden. De panna voor Odegaard is Siekmans volgende hoogtepunt in een toch al wonderlijke carrière: vijf jaar geleden speelde hij nog bij de amateurs van HHC Hardenberg en vervolgens voetbalde hij jarenlang in de marge met FC Emmen. "Joh, ik had niet eens verwacht dat ik ooit op een Eredivisie-veld zou mogen komen", deelt de 28-jarige verdediger zijn verbazing.

Siekman was zaterdag sowieso één van de meest opvallende verschijningen in Arnhem: nadat hij tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda in botsing kwam met teamgenoot Nick Bakker, speelde hij met een gezichtsmasker. De verdediger kreeg de vraag of hij zijn tegenstanders daarmee kon intimideren. "Lijkt me sterk. Ik denk dat ze eerder zoiets hebben van: goh, die gozer is niet de knapste van het stel."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws