'Je weet dat ik geen Ajax-supporter ben, maar voor mij zijn het leuke wedstrijden'

'Je weet dat ik geen Ajax-supporter ben, maar voor mij zijn het leuke wedstrijden'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 10:15ma 03-12-2018 om 10:15

Kansloze nederlaag of niet: ADO Den Haag-routinier Lex Immers vond het zondag 'leuk' om op bezoek te gaan bij het in Den Haag zo gehate Ajax. Immers vertelde dat na de wedstrijd aan Haaglanden Voetbal. 

ADO verloor in de Johan Cruijff Arena met 5-1. De ploeg van trainer Fons Groenendijk mocht van geluk spreken dat Ajax na rust niet uitliep naar dubbele cijfers. "Blij dat het erop zit, mwah. Ik vind het altijd wel leuk om in de ArenA te spelen. Je weet dat ik geen Ajax-supporter ben, maar voor mij zijn het altijd leuke wedstrijden", aldus Immers.

"De supporters reageren altijd op mij en ik op hen. Wel op een positieve manier dan. Ik vind het wel leuk om hier te spelen Ik ben dus niet perse blij dat het erop zit."

Het was een zware middag voor de middenvelder en zijn teamgenoten. "Aan de ene kant heb ik er vrede mee dat het maar 5-1 is geworden. Het had net zo goed 8 of 9-1 kunnen zijn. Aan de andere kant kon het ook 5-3 worden. Ik denk dat we best wel wat kansjes hebben gehad om meer treffers te scoren."

"Ajax had natuurlijk ook de kans om meer dan vijfmaal te scoren. Al met al, tegen dit Ajax, een fantastisch Ajax dat samen met PSV de beste ploeg in Nederland is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws