PSV'ers laten scheidsrechtersbal 'lopen': 'Heeft Gözübüyük het gevraagd?'

PSV'ers laten scheidsrechtersbal 'lopen': 'Heeft Gözübüyük het gevraagd?'

03-12-2018 11:14 Laatste update: 13:04
77

Serdar Gözübüyük koos er zondag in de slotfase van Feyenoord - PSV (2-1) voor om na een opmerkelijk moment een scheidsrechtersbal te geven. Feyenoord mocht de bal nemen, maar PSV had zich ook mogen mengen in dat moment voor het doel van de Rotterdammers. Dat vindt Dick Jol. 

Op het moment dat PSV dreigend was voor het doel van de Rotterdammers, werd er door het publiek achter het doel een bal in het veld gegooid. Gözübüyük kon niet anders dan het spel stilleggen en voor een scheidsrechtersbal kiezen. Dat schrijven de spelregels voor. Geen enkele PSV'er mengde zich in de strijd om de bal. Jol, zondag te gast bij podcast De Derde Helft, vraagt zich af waarom er voor gekozen werd om Feyenoord exclusief recht te geven op het nemen van die bal. 

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet of Gözübüyük het gevraagd heeft aan de spelers van PSV. Wil je bij die bal staan of wil je er niet bij staan? Als je het mij vraagt, hadden ze er bij kunnen staan, het was hun scoringsmoment. Misschien heeft hij het netjes gevraagd en zeiden de spelers van PSV: doe maar. We weten het niet." 

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister op Spotify
Beluister hier op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!