Ten Hag: 'Als je die lach ziet... Daar kan ik ongelooflijk van genieten'

Ten Hag: 'Als je die lach ziet... Daar kan ik ongelooflijk van genieten'

03-12-2018 19:58
22

Ajax-trainer Erik ten Hag is trots op Daley Sinkgraven. De 23-jarige Drent was ruim een jaar lang uit de roulatie vanwege slepend blessureleed, maar pakte zondagmiddag tegen ADO Den Haag zijn eerste speelminuten mee sinds 18 november 2017.

Ten Hag wist wat Sinkgraven in ruim een jaar tijd heeft moeten doormaken. "Ik ben harstikke blij voor hem, want hij is door een ontzettend diep dal gegaan: de laatste anderhalf jaar is een vreselijke tijd voor hem geweest", vertelt de Tukker aan Ajax TV. "Als je die lach van hem ziet... Dan is dit toch een hele grote overwinning voor hem. Daar kan ik wel ongelooflijk van genieten."

Ten Hag genoot zondag ook van Feyenoord-PSV. "Een mooie, intense wedstrijd met veel strijd en passie." Dankzij de zege van Feyenoord is Ajax drie punten ingelopen op de Eindhovenaren, maar Ten Hag wil zich niet te vroeg rijk rekenen en hoopt dat zijn spelers scherp blijven voor de laatste weken voor de winterstop. "We willen op drie podia actief blijven. De strijd om de landstitel is een harde strijd, dus we kunnen niet blijven liggen."

Lees ook: Sinkgraven verrast door nieuws Ten Hag: "Ik had het niet verwacht"