Mourinho haalt uit: 'Verdedigers die niet weten hoe ze moeten verdedigen'

Mourinho haalt uit: 'Verdedigers die niet weten hoe ze moeten verdedigen'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 21:54ma 03-12-2018 om 21:54

Manchester United-manager Jose Mourinho heeft stevige taal gesproken over Scott McTominay en Nemanja Matic. Volgens de Portugees weten de twee spelers niet hoe ze moeten verdedigen, terwijl ze zaterdag wel als verdedigers werden opgesteld.

Daarmee uitte de manager kritiek op de leiding van Manchester United, die er niet in slaagde afgelopen zomer de zo gewenste centrale verdediger binnen te halen. Door de afwezigheid van Eric Bailly en Chris Smalling stonden McTominay en Matic dit weekend daarom naast Phil Jones.

"Bij gebrek aan meer centrale verdedigers, moesten we die plekken bezetten met spelers die eigenlijk middenvelders zijn, die niet weten hoe ze moeten verdedigen en die niet de kenmerken van een verdediger hebben", zo tekent Telegraph op uit de mond van Mourinho in een interview met de Braziliaanse zender RedeTV.

Mourinho stelde verder dat United 'haast een wonder' nodig heeft om dit seizoen in de top vier van de Premier League te eindigen. "We moeten proberen zoveel mogelijk punten binnen te halen en moeten proberen om het wonder te bewerkstelligen om bij de eerste vier te eindigen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws