Milik redt Napoli op bezoek bij Atalanta: assist voor Hateboer

03-12-2018 22:57
9

Napoli heeft op bezoek bij Atalanta Bergamo een late zege geboekt. Spits Arek Milik hielp de ploeg uit Napels vijf minuten voor tijd aan de overwinning tegen de ploeg van Hans Hateboer en Marten de Roon.

De Nederlanders speelden allebei negentig minuten bij Atalanta. In de wedstrijd tegen de nummer twee van de Serie A keek Atalanta al snel tegen een achterstand aan. Op aangeven van Lorenzo Insigne, waar Hateboer net niet tussen kon komen, zette Fabian Ruiz de bezoekers uit Napels al in de tweede minuut op een voorsprong.

Atalanta was echter niet minder en wist na rust iets terug te doen. Op aangeven van Hateboer zorgde Duvan Zapata, die een verleden heeft bij Napoli, voor de 1-1.

Lange tijd leek Atalanta het hooggeklasseerde Napoli puntenverlies toe te brengen, maar vlak voor tijd gingen de bezoekers er toch met de overwinning vandoor. De ingevallen Arek Milik tekende voor de 1-2. Door de overwinning staat Napoli drie punten voor op Inter. De achterstand op koploper Juventus bedraagt nog wel acht punten.