'Feyenoord-vertrek dreigt in januari: Premier League-top wil jonge middenvelder'

'Feyenoord-vertrek dreigt in januari: Premier League-top wil jonge middenvelder'

04-12-2018 09:10
68

Feyenoord-talent Orkun Kökçü is het middelpunt van een transferoorlog tussen diverse Premier League-grootmachten. Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige aanvallende middenvelder.

Dat meldt althans The Daily Mail dinsdag. Volgens de boulevardkrant hebben de Engelse clubs wel concurrentie. Scouts van diverse Europese topclubs houden de Nederlandse Turk in de gaten. Met name Paris Saint-Germain is eveneens zeer geïnteresseerd.

Kökçü wordt omschreven als een van de grootste opkomende talenten in het Europees voetbal. Hij mag zelfs al meetrainen met de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. Kökçü maakte het afgelopen seizoen indruk bij Feyenoord onder 19. Hij was zeventien keer trefzeker voor die ploeg en gaf liefst 34 assists. De middenvelder maakte daarnaast al diverse keren zijn opwachting voor Oranje onder 19.

Volgens The Daily Mail kan Kökçü al in januari vertrekken bij Feyenoord. De Premier League-clubs 'duwen en trekken om vooraan in de rij te staan' mocht het toptalent open staan voor een transfer. Hij heeft een contract tot medio 2020 in Rotterdam.