Teleurstelling over mislopen Gouden Bal: Wat moet ik nog meer doen?

Teleurstelling over mislopen Gouden Bal: "Wat moet ik nog meer doen?"

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 09:53di 04-12-2018 om 09:53

Antoine Griezmann is teleurgesteld dat hij niet is uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Bal. De Atlético Madrid-ster eindigde als derde, achter winnaar Luka Modric en Cristiano Ronaldo.

Griezmann, die in 2016 ook al derde werd, maakt er geen geheim van dat hij vindt dat hij recht had op de prijs. "Ik won de Europa League en de wereldbeker, wat moet ik nog meer doen? Ik zou het niet weten", reageert de 27-jarige Fransman, geciteerd door Voetbal International.

Griezmann is desondanks trots dat hij weer het podium haalt. "Het is een enorme eer om op het podium te staan en wereldkampioen te zijn. Ik ben erg blij met mijn 2018, het is een geweldig jaar geweest. Ik ben een beetje teleurgesteld, maar het was een mooie avond waarop we de winnaars in het zonnetje moesten zetten. Dus ik moest erbij zijn."

Zijn hoop om de Gouden Bal te winnen is bovendien nog niet vervlogen. "Ik reken op mijn ploeggenoten bij mijn club en de nationale ploeg om Luka's plek in de toekomst in te nemen." Daar heet Griezmann echt vertrouwen in. "Als ik hard blijf werken zoals ik nu doe, waarom niet?"

Poll

Gaat Griezmann ooit de Gouden Bal winnen?

(912 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws