Onmogelijke Mourinho krijgt zelfs ruzie met eigen clubkanaal: 'Nee, wil ik niet'

Onmogelijke Mourinho krijgt zelfs ruzie met eigen clubkanaal: 'Nee, wil ik niet'

04-12-2018 15:53
35

Haast wekelijks verschijnt José Mourinho chagrijnig en mokkend voor de camera's van de Engelse pers en nu is de manager van Manchester United er zélfs in geslaagd om het aan de stok te krijgen met de verslaggever van MUTV, het clubkanaal van zijn eigen werkgever. 

MUTV wilde in aanloop naar het competitieduel met Arsenal op woensdagavond graag van Mourinho weten hoe het er voor staat met de blessuregevallen binnen de selectie. Wat volgde was een nors, kribbig antwoord. "Ik wil geen update geven over blessures."

"Ik zou graag willen dat Arsenal TV dezelfde vragen stelt en beantwoord krijgt, maar dat gebeurt niet. Daar houden ze alles intern. Dus waarom zou ik jou nu antwoord geven?"

De manager kwam wél even terug op een opmerking die hij zou hebben gemaakt in gesprek met een Braziliaanse journalist. Mourinho zou hebben gezegd dat het een 'mirakel' is wanneer United dit seizoen in de top-vier van de Premier League eindigt. "Ik weet niet of ik dat heb gezegd. Maar als ik dat woord wél gebruikt heb, dan is dat niet hoe ik het voel. Ik denk niet dat we een mirakel nodig hebben."