Telstar wil naar Eredivisie: 'Niet normaal dat dan meteen pispalen moeten komen'

Telstar wil naar Eredivisie: 'Niet normaal dat dan meteen pispalen moeten komen'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 19:43di 04-12-2018 om 19:43

De Noord-Hollandse eerstedivisionist Telstar heeft grootse plannen. De club wil in 2026 de Eredivisie in. De uitbreiding van het stadion moet dat mogelijk maken.

"Het een heeft met het ander te maken", steekt commercieel directeur Steef Hammerstein van wal in gesprek met NH. "We hebben vorig jaar al gezien dat de mensen komen als het goed gaat. We hebben vorig seizoen in de competitie meerdere uitverkochte wedstrijden gehad. Als je uitverkocht bent, heb je een tekort aan plaatsen."

"Als je de ambitie zegt te hebben om het voetbal te continueren en te verbeteren op het niveau van vorig jaar, dan moet je zorgen dat de faciliteiten daar omheen in meelopen. Anders krijg je scheefgroei", vervolgt Hammerstein, die beseft dat er werk aan de winkel is. "Dat is op dit moment onvoldoende. Het is niet normaal dat wij als het even drukker wordt direct toiletwagens en pispalen moeten laten komen."

Voordat Telstar daadwerkelijk promoveert, wil de club uit Velsen-Zuid eerst een vaste waarde worden in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie. Bovendien moet er gewerkt worden aan de jeugdopleiding en moeten het tweede elftal instromen in de beloftencompetitie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws