'In zijn hart zou Robben het geweldig vinden, maar hij is te veel topsporter'

'In zijn hart zou Robben het geweldig vinden, maar hij is te veel topsporter'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 20:34di 04-12-2018 om 20:34

Kenneth Perez twijfelt niet aan de kwaliteiten van Arjen Robben, maar denkt niet dat een Europese topclub nog voor de 34-jarige aanvaller aanklopt. Dat heeft alles te maken met zijn vele blessures, meent de Deense analist.

Valentijn Driessen opperde dat Robben wel eens Cristiano Ronaldo kan volgen naar Juventus. "Daar geloof ik niet in vanwege zijn blessuregevoeligheid", reageert Perez bij Natafelen op FOX Sports. "Ronaldo is een heel ander verhaal. Ik geloof dat hij het niveau nog wel aankan, maar als je zo vaak geblesseerd bent... En als hij niet in de basis staat, dan is hij er ziek van. Ik geloof niet dat een absolute topclub hem dat nog gaat bieden."

Ook de namen van PSV en FC Groningen vielen al, maar vooral de Trots van het Noorden lijkt zich geen illusies te hoeven maken. "In zijn hart zou hij het geweldig vinden om naar FC Groningen te gaan. Maar hij is te veel topsporter om ergens onderin de middenmoot van de Eredivisie te gaan spelen. Dat kan ook niet", stelt Maarten Wijffels, verslaggever van het Algemeen Dagblad.

De kansen van PSV schat Wijffels niet veel hoger in. "Kuyt, Huntelaar en Van Bommel hadden nog een onvervuld verlangen. Kuyt wilde per se nog een keer kampioen worden met Feyenoord, Huntelaar is het nog nooit geworden in zijn carrière. En Van Bommel had tien jaar geleden al beloofd: ik kom nog eens terug naar PSV. Voor Robben ligt nergens een los eindje."

Wijffels ziet Juventus overigens wél als optie. "Daar is wel eens eerder sprake van geweest. En Van Bommel is op zijn 33ste nog naar AC Milan gegaan. Dat is wel iemand met wie hij contact heeft."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws