Blind: Misschien komt er komende zomer wel weer iets anders op mijn pad

Blind: "Misschien komt er komende zomer wel weer iets anders op mijn pad"

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 08:18wo 05-12-2018 om 08:18

Daley Blind sluit niet uit dat hij na zijn rentree in Amsterdam tóch weer een nieuw, buitenlands avontuur aangaat. De 28-jarige verdediger is niet naar Ajax gekomen om af te bouwen, verzekert hij in gesprek met Voetbal International. 

Na vier seizoenen bij Manchester United signeerde Blind in juli een vierjarig contract in de Johan Cruijff Arena. "Het is niet zo dat ik 32 jaar ben. Dat ik hier even kom afbouwen. Integendeel. Met 28 jaar voel ik me in de kracht van mijn carrière", aldus de Oranje-international.

"Als ik dit niveau kan vasthouden, bij Ajax en bij Oranje, misschien komt er komende zomer wel weer iets anders op mijn pad. Of volgend jaar. Het is niet zo dat ik nu te oud ben om een volgende stap te maken."

Blind zit nog boordevol ambitie. "Ik voel me topfit en zie het wel. Wie weet blijf ik hier wel tot het einde van mijn loopbaan, maar zeker hoe we het nu doen, hoe we onszelf profileren, in de Champions League en met Oranje, is dat geen uitgemaakte zaak. Ik denk dat ik nog bij veel buitenlandse clubs op de radar sta."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws