'Oplossing gevonden voor Summerville: vanaf januari naar Keuken Kampioen Divisie'

'Oplossing gevonden voor Summerville: vanaf januari naar Keuken Kampioen Divisie'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 10:19wo 05-12-2018 om 10:19

Crysencio Summerville wordt in de winterstop verhuurd aan Keuken Kampioen Divisie-club FC Dordrecht. Maandagmiddag besloot zijn club Feyenoord dat hij naar aanleiding van het incident met medespeler Mats Knoester geschorst, beboet én verhuurd zou worden.

Dat meldt RTV Rijnmond. De club heeft zelf nog niet officieel bekend gemaakt dat Summerville naar Dordrecht vertrekt. De jeugdspeler werd door zijn club al geschorst tot 1 januari 2019 en ook werd hem een maximale boete opgelegd. Er volgt nog een gesprek tussen Summerville en Feyenoord, daarna wordt het vertrek naar alle waarschijnlijkheid wereldkundig gemaakt.

De tiener kreeg het op de training aan de stok met medespeler Knoester en besloot na de training de hulp van zijn broer in te schakelen. Die ging vervolgens in de kleedkamer op de vuist met Knoester, die daar zo van geschrokken was dat hij overwoog zijn contract in te leveren. Summerville gaf al aan de straffen te accepteren en wil nogmaals zijn excuses aanbieden aan Knoester. De jeugdspeler wordt binnen Feyenoord gezien als één van de grootste talenten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou het een goede beslissing zijn van Feyenoord om Summerville uit te lenen aan FC Dordrecht?

Ja
74%
Nee
26%
(1894 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws