Fenerbahçe komt met verklaring over Koeman: 'Er zijn geen veranderingen'

Fenerbahçe komt met verklaring over Koeman: 'Er zijn geen veranderingen'

05-12-2018 11:43 Laatste update: 11:55
15

Erwin Koeman blijft voorlopig trainer van Fenerbahçe. Dat heeft de Turkse topclub via technisch directeur Damien Comolli laten weten in een persverklaring.

De club heeft de verklaring naar buiten gebracht, omdat er de afgelopen weken meerdere malen vragen werden gesteld over de positie van Koeman. 'Het blijft zoals het de afgelopen weken was. Er zijn geen veranderingen', zo staat in de verklaring.

De 57-jarige Nederlander is sinds oktober van dit jaar eindverantwoordelijke bij Fenerbahçe. Hij volgde de ontslagen Phillip Cocu op. Sindsdien speelden de Turken zes wedstrijden, waarin twee keer werd gewonnen drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Onder Koeman bereikten de Turken de knock-outfase van de Europa League.

Een week geleden kondigde Koeman nog aan dat hij zijn einde bij de Turkse topclub, dat in de onderste regionen van de Turkse Süper Lig bivakkeert, voelde naderen. "Het kan een dag zijn of een week. Maar ik denk eigenlijk niet dat het veel langer gaat duren", stelde hij toen.