Update: Transferuitspraken van vader Kökçü 'uit hun verband getrokken'

Update: Transferuitspraken van vader Kökçü 'uit hun verband getrokken'

05-12-2018 13:55 Laatste update: 13:55
62

Feyenoord-talent Orkun Kökçü staat inderdaad in de belangstelling van clubs uit het buitenland. Zijn vader vertelt dat in gesprek met fansite Haber1903. Besiktas is een van de gegadigen voor de handtekening van de zeventienjarige stilist. 

Kökçü maakt dit seizoen grote indruk bij Feyenoord O19. De tiener ligt in Rotterdam-Zuid vast tot medio 2020. "Er is interesse voor Orkun uit Turkije, maar hij is op dit moment nog een speler van Feyenoord. Wij zijn in gesprek met Besiktas", wordt vader Halis geciteerd

Wedden

Meer odds

"Orkun is positief over een mogelijke transfer naar Besiktas. Met Fenerbahçe hebben we geen enkel contact gehad. De gesprekken met Besiktas zijn gaande. Orkun is fan van Besiktas, net als de hele familie."

Voorlopig is er (nog) geen sprake van een deal tussen Feyenoord en Besiktas. "Het belangrijkste is dat beide clubs eerst een akkoord bereiken en dat het project van Besiktas duidelijk is voor Orkun. Ik hoop dat er een oplossing gevonden kan worden."

The Daily Mail schreef dinsdag dat Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur eveneens belangstelling hebben voor Kökçü

Update 13.55: Halis Kökçü laat aan fansite FR12 weten dat de uitspraken over zijn zoon 'uit hun verband zijn getrokken'. "Orkun is alleen maar bezig met Feyenoord", verklaart hij.