Van Polen: 'Geloof niet dat ik er laatste weken leuker persoon op ben geworden'

Van Polen: 'Geloof niet dat ik er laatste weken leuker persoon op ben geworden'

05-12-2018 14:17
52

PEC Zwolle boekte afgelopen weekend een belangrijke zege bij De Graafschap (0-2 red.), maar de weken ervoor leed de ploeg van John van 't Schip vooral nederlagen. Voor de van een knieblessure herstellende Bram van Polen was het zo nu en dan frustrerend.

In aanloop naar de wedstrijd tegen De Graafschap uitte Van Polen zijn zorgen. "Ik kan niet zoveel, terwijl ik er in mijn hoofd wel fulltime mee bezig ben. Dat is héél frustrerend", vertelde hij in gesprek met Voetbal International. "Ik voel me vooral machteloos, ik geloof niet dat ik er de laatste weken thuis een leuker persoon op ben geworden."

Van Polen, die al sinds 2007 onder contract staat in Zwolle, wil graag van waarde zijn. "Het liefst stap ik – bij wijze van spreken – het trainingsveld op om er eens een paar omver te schoppen. De boel wakker schudden", legt hij uit.

De ervaren verdediger probeerde in de voorbije weken vooral op een andere manier van waarde te zijn. "Door links en rechts gesprekjes te voeren. Met jongens individueel, maar ook als groep."