Uitblinker Heerenveen reageert op interesse Fenerbahçe: 'Een eer én een motivatie'

Uitblinker Heerenveen reageert op interesse Fenerbahçe: 'Een eer én een motivatie'

05-12-2018 14:30 Laatste update: 15:55
12

Heerenveen-speler Arber Zeneli is gevleid door de vermeende interesse van Fenerbahçe. De Zweeds-Kosovaarse aanvaller was zaterdag de uitblinker bij de Friezen in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard en stelt graag een stap hogerop te willen.

"Ik heb dat ook gehoord. Dat is een eer én het is een motivatie om het beste uit mezelf te halen", reageert Zeneli tegenover Voetbal International over de vermeende interesse uit Turkije. "Het is fijn om belangrijk te zijn voor de club, maar iedereen weet waar mijn ambities liggen. Ik wil uiteindelijk graag op een hoger niveau spelen."

Volgens trainer Jan Olde Riekerink zou Zeneli de stap naar Turkije best aankunnen. "Arber kan een hogere weerstand aan", meent hij. Volgens VI is de kans groot dat Heerenveen in de winterstop van het drietal Zeneli, Morten Thorsby en Yuki Kobayashi minstens een speler zal proberen te verkopen. Het drietal beschikt over een aflopend contract, in het geval van Zeneli en Kobayashi heeft Heerenveen wel de optie een jaar te verlengen.