Sneijder: 'Dat je Ballon d'Or opdraagt aan spelers als ik, toont je grootsheid'

Sneijder: 'Dat je Ballon d'Or opdraagt aan spelers als ik, toont je grootsheid'

05-12-2018 15:22 Laatste update: 15:53
36

Wesley Sneijder heeft Luka Modric via een instagram-post gefeliciteerd met het winnen van de Ballon d'Or. De oud-international van Oranje liet weten te waarderen dat de Kroaat na het binnenhalen van de prijs zijn waardering uitsprak richting oud-collega's, waaronder Sneijder zelf.

"Er waren in het verleden al een paar andere spelers die misschien de Gouden Bal hadden kunnen winnen, zoals Xavi, Iniesta of Sneijder, maar dat gebeurde niet", zei Modric eerder. Sneijder kende in 2010 een fantastisch voetbaljaar waarin hij onder meer de Champions League won met Inter en met het Nederlands elftal in de WK-finale stond, maar Sneijder stond niet eens op het podium bij de Ballon d'Or.

'Tegen jou spelen was altijd lastig, maar leuk', laat Sneijder weten in zijn post. 'Dat je de Ballon d'Or opdraagt aan andere spelers, waaronder ikzelf, toont jouw grootsheid en bescheidenheid aan. Dikverdiend Luka, gefeliciteerd'.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playing against you was both difficult and enjoyable. Seeing you dedicating the Ballon D'Or to other players including myself shows your greatness yet humbleness. Completely deserved Luka, congratulations!

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op