Toekomst in het buitenland lonkt voor Peterson: 'Als ik zo doorga met scoren'

Toekomst in het buitenland lonkt voor Peterson: 'Als ik zo doorga met scoren'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 17:14wo 05-12-2018 om 17:14

Laatste update: woensdag 5 december 2018 om 17:51wo 05-12-2018 om 17:51

Kristoffer Peterson hoopt op een dag de stap naar een club buiten Nederland te kunnen maken. De Zweedse aanvaller van Heracles Almelo denkt dat hij dat doel kan bereiken door goed te blijven spelen in de Eredivisie.

Peterson scoorde dit Eredivisie-seizoen al negen keer voor Heracles. "Ik ben altijd hongerig", vertelt de Zweedse vleugelaanvaller in gesprek met FOX Sports. "Ik probeer actief te zijn en als het team het goed doet word ik ook beter."

De Zweed speelt zondag tegen FC Utrecht, de club waar hij drie jaar onder contract stond. "De connectie met de fans in Utrecht was erg mooi. Ik speelde misschien niet zo vaak, maar ik voelde de liefde van de fans wel. Ik heb er heel veel van geleerd en eigenlijk mis ik het normale gras in Utrecht ook wel een beetje."

"Ik heb geen ideale toekomst, maar ik wil wel een keer de stap omhoog maken", vervolgt Peterson. "Mijn doel is dan wel om naar een ander land te gaan. Ik woon hier nu vierenhalf jaar, dus op een dag wil ik wel in een ander land spelen. Als ik zo doorga met scoren komt dat misschien wel."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws