Weinig speeltijd voor Heracles-spits: 'Waar dat precies aan ligt weet ik niet'

Weinig speeltijd voor Heracles-spits: 'Waar dat precies aan ligt weet ik niet'

05-12-2018 17:38
21

Vincent Vermeij is teleurgesteld dat hij het bij Heracles Almelo moet doen met een reserverol. De spits, die uit de basis wordt gehouden door Adrian Dalmau, probeert er achter te komen wat hij beter kan doen en denkt ook aan een tussentijds vertrek.

Vermeij kwam dit seizoen pas zeven wedstrijden binnen de lijnen voor Heracles en stond nog niet in de basis. "Op sportief gebied kan het natuurlijk beter", zegt Vermeij tegen FOX Sports. "Ik maak mijn minuten voornamelijk in het tweede elftal en dat gaat best goed, maar ik maak natuurlijk te weinig minuten in het eerste. Dat vind ik erg zonde."

"Het is jammer dat ik niet de voorkeur heb gekregen aan het begin van het seizoen", vervolgt de 24-jarige spits. "Waar dat precies aan ligt weet ik niet. Daar probeer ik zelf ook achter te komen. Je wil natuurlijk altijd spelen."

Vermeij is nog niet bezig met een vertrek. "Het heeft nu nog geen prioriteit voor mij om verder te kijken, maar als ik me lekker voel en zo door blijf gaan is er vast een club die zegt dat ze me willen huren of kopen. Dat kan altijd."