Barcelona zegeviert: Cillessen maakt foutje, 19-jarige debutant geeft assist

Barcelona zegeviert: Cillessen maakt foutje, 19-jarige debutant geeft assist

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 23:21wo 05-12-2018 om 23:21

Laatste update: woensdag 5 december 2018 om 23:46wo 05-12-2018 om 23:46

FC Barcelona heeft zich comfortabel geplaatst voor de achtste finales van de Copa del Rey. In Camp Nou werd derdeklasser Cultural Leonesa met 4-1 verslagen. Jasper Cillessen stond negentig minuten onder de lat.

Barça boekte vijf weken geleden in de heenronde een zuinige 0-1 overwinning op Cultural Leonesa. Woensdagavond ging het in eigen huis een stuk makkelijker. Munir El Haddadi opende de Catalaanse schiettent met een knap doelpunt na achttien minuten.

Nog voor rust werd het ook 2-0 en 3-0. Denis Suarez en Malcom zorgden voor de goals. Barcelona speelde met de tweede garnituur. Van de gebruikelijke basiself stonden alleen Nélson Semedo en Ivan Rakitic in de basis. Sergio Busquets deed de tweede helft mee.

In de tweede helft maakte Cultural Leonesa een eretreffer via Josep Sene, waarbij Cillessen er niet goed uitzag. Twintig minuten voor tijd zorgde Suarez voor het slotakkoord. De Spaanse middenvelder scoorde op aangeven van de negentienjarige Riqui Puig, die zijn officiële debuut maakte: 4-1.

De 3-1 van Cultural Leonesa:

De 4-1 van Barcelona:

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws