Dordrecht aast naast Summerville ook op Twente-speler: 'Dan gaan wij gesprek aan'

Dordrecht aast naast Summerville ook op Twente-speler: 'Dan gaan wij gesprek aan'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 13:13do 06-12-2018 om 13:13

Laatste update: donderdag 6 december 2018 om 13:15do 06-12-2018 om 13:15

FC Dordrect overweegt om naast Crysencio Summerville nog een speler binnen te halen. Deze week traint Ritchie Zinga mee bij de club en het is niet uitgesloten dat Dordrecht hem een aanbod gaat doen.

Zinga is eigendom van FC Twente en trainde in de voorbereiding ook al mee bij Dordrecht. "Als zijn contract met FC Twente ontbonden wordt, willen wij het gesprek met Ritchie aangaan", aldus technisch directeur Peter Drijver (foto rechts) tegenover het Algemeen Dagblad.

Het contract van Zinga bij Twente loopt tot de zomer van 2019 met een optie voor nog een jaar. De kans dat Twente die optie zal lichten lijkt klein, omdat Zinga al maanden niet meer meetraint bij de Tukkers. Afgelopen zomer kreeg hij al te horen dat hij mag vertrekken.

Eerder werd al bekend dat Dordrecht zich graag wil versterken met Summerville. Het zeventienjarige talent is geschorst door Feyenoord, nadat hij twee weken geleden met een familielid zijn ploeggenoot Mats Knoester te lijf. Als straf kreeg Summerville een schorsing en een taakstraf en zal hij worden verhuurd. "Voor maandag staat een afspraak gepland met zijn zaakwaarnemer en vader, maar pas als Feyenoord groen licht heeft gegeven voor de verhuur aan FC Dordrecht", aldus Drijer.

Lees ook: Deur staat open voor Feyenoord-paria Summerville: "Bij ons van harte welkom"

Plaats een reactie

donderdag 6 december 2018 om 16:22
Slimme zet van Dordrecht. Zo'n talent als Summerville is normaal gesproken onhaalbaar voor die club. Maar ehh.. Zinga traint al maanden niet meer mee bij Twente? En wel betaald krijgen zeker. Hoop voor Dordrecht dat hij wel ergens anders zijn conditie nog een beetje op peil houdt.
Vind ik leuk
donderdag 6 december 2018 om 17:08
Goeie naam voor een voetballer. Of zanger. Of pornoster.
Vind ik leuk
Storm015 +272
donderdag 6 december 2018 om 18:14
Kijk uit met de FC Fraude!!! Aflopende zaak daar. Veel beloven weinig ( zeg maar niets) geven doet een gek in vreugde leven. En als Summerville toch naar deze boevenbende wil, VOORAF laten betalen, vraag Den Bosch maar👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
Vind ik leuk
donderdag 6 december 2018 om 22:43
Dordrect? Voeg die h er tussen en dan is het goed.
[Reactie gewijzigd op donderdag 6 december 2018 om 22:44]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws