Van Bronckhorst bezig aan inhaalrace met Feyenoord: 'Kan nog spannend worden'

Van Bronckhorst bezig aan inhaalrace met Feyenoord: 'Kan nog spannend worden'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 22:44do 06-12-2018 om 22:44

Giovanni van Bronckhorst vindt dat Feyenoord een goede ontwikkeling doormaakt. Volgens de oefenmeester is de 4-1 zege op VVV-Venlo 'dik en dik verdiend' en lieten de Rotterdammers na om meer te scoren in De Kuip.

"De intentie was goed vandaag", zegt Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports. "De manier van spelen, tempo maken, dat was in de eerste helft heel goed. VVV zakte ver in, maar we hielden het baltempo goed hoog en hebben dik en dik verdiend gewonnen."

Door de zeges op PSV en VVV kruipt Feyenoord weer iets dichter naar de Eindhovenaren en Ajax toe. Het verschil met de koploper is in vijf dagen tijd geslonken van dertien naar zeven punten. "Het was erg belangrijk om deze wedstrijd te winnen. We willen bovenin meedoen, maar we zijn afhankelijk van de teams die boven ons staan. Als je iedere week drie punten blijft pakken, kan het nog spannend worden. Maar er is nog een lange weg te gaan."

De Feyenoord-coach ziet wel dat zijn elftal op de goede weg is. "Het is een groot verschil tussen hoe we nu spelen en een aantal weken geleden. We spelen met meer dynamiek en meer spelvreugde, dat straalt het team wel uit."

Poll

Doet Feyenoord weer mee in de titelstrijd?

(913 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws